Jury maakt finalisten Communicatieman/vrouw en CommunicatieTalent 2017 bekend

Finalisten Commv ComTalent.jpg

De jury van de verkiezing van de Communicatieman/vrouw van het Jaar heeft de drie finalisten van deze verkiezing woensdag bekendgemaakt. Dit zijn (in alfabetische volgorde): Corine van Impelen, hoofd Communicatie Naturalis, Klaas Kregel, (voormalig) Communicatieadviseur Domesta en Wim van der Weegen, hoofd Bestuurlijke Zaken, Advies en Communicatie Onderzoeksraad voor de Veiligheid.
Uit de longlist van tien genomineerden, die was samengesteld door de selectiecommissie, heeft de jury in eerste instantie vijf kandidaten geselecteerd. Deze vijf kandidaten zijn door de jury geïnterviewd en vervolgens zijn de drie finalisten gekozen.

Juryvoorzitter Noud Bex: « We hadden over de hele linie met een stevig niveau te maken. Voor de jury staken er echter drie kandidaten duidelijk bovenuit. Zij zijn dan ook unaniem tot finalist gekozen. »

De selectiecommissie van het Communicatietalent van het Jaar had aan de jury twaalf kandidaten voorgedragen. Ook hier was de jury onder de indruk van het niveau van de kandidaten en unaniem in haar keuze. De drie gekozen finalisten zijn (in alfabetische volgorde):
* Florence Meesters, ABN Amro
* Laura Peels, ministerie van Infrastructuur & Milieu
* Kelly Verdonk, Ortec.

Logeion zet ieder jaar twee communicatieprofessionals in de schijnwerpers tijdens de Verkiezing van de Communicatieman/vrouw en het CommunicatieTalent van het Jaar. Vakgenoten die een prestatie hebben geleverd waar we met z’n allen trots op kunnen zijn. Professionals die inspireren, innoveren en effectief zijn in hun aanpak. De verkiezingsavond is het moment om aandacht te geven aan het vak, het belang van communicatie te belichten en vakgenoten het podium te geven dat zij verdienen. De zes finalisten presenteren zichzelf tijdens C-DAY17 op 1 juni in Nieuwegein. Mis het niet.

…read more

Source: Logeion

    

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *


*

Vous pouvez utiliser ces balises et attributs HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>