Bedankt voor een mooi 2018!

Bedankt-leden-video-705x220.jpg

Het einde van het jaar is in zicht. Wat was 2018 een prachtig jaar! We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: Logeion heeft de wind in de zeilen. Steeds meer nieuwe leden weten ons te vinden waardoor het netwerk groeit, ons programma van kennisactiviteiten is divers en goed beoordeeld en we slagen er steeds beter in om de brug te vormen tussen onderwijs, wetenschap en de dagelijkse praktijk. Bedankt aan al onze leden! Bekijk de video met hoogtepunten en een vooruitblik op 2019.

Bekijk hier de video.

We kijken trots terug op het jaar en willen hier graag met alle leden bij stilstaan op donderdag 10 januari tijdens de Logeion-nieuwjaarsborrel in het COMM in Den Haag. Zonder de steun van onze leden zouden we niet de vereniging zijn die we nu zijn. Met deze borrel willen we alle leden graag bedanken om het jaar feestelijk beginnen. Saskia Paulissen vertelt tijdens de borrel alles over ‘Seksen op de werkvloer’. Want wat is nou eigenlijk het verschil tussen het mannelijke en vrouwelijke brein? Daarna heffen we samen met een groot aantal leden, het bestuur en bureau het glas op een gezond en voorspoedig 2019. Zien we jou op de nieuwjaarsborrel?

…read more

Source: Logeion

    

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *


*

Vous pouvez utiliser ces balises et attributs HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>