Nieuwjaarsactie: Een goede start van het jaar

Nieuwjaarsactie-leden2019-705x220.gif

Heb je dit jaar als goed voornemen om te groeien in je functie? En vind je het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen in je vak? Ga dan direct aan de slag en word lid van Logeion! Ben je al lid? Zorg dan dat jouw collega ook lid wordt en profiteer samen.

Als jouw collega deze maand lid wordt, dan ontvangen jullie allebei een waardebon die je kunt gebruiken voor een Logeion-bijeenkomst. Kies uit een ruim aanbod aan activiteiten; te vinden in onze agenda. Dus vraag je collega’s, kennissen en vrienden uit het vak om lid te worden van Logeion! #Goedevoornemens


Hoe draag je iemand aan?
Je collega wordt lid doorzichzelf aan te melden via de website. Bij het vakje ‘Opmerkingen’ mag jouw voor- en achternaam worden ingevuld. Dan zorgen wij ervoor dat jullie allebei een waardebon ontvangen.

Goed om te weten
* De waardebon geeft gratis toegang tot bijeenkomsten met uitzondering van een aantal bijeenkomsten. Dit kun je vinden bij informatie over de bijeenkomst. Bekijk hier het aanbod.
** De contributie van het lidmaatschap in 2019 bedraagt € 205,00 excl. btw. Wanneer iemand in dienst is bij een onderneming met meer Logeion-leden, kan dit bedrag lager uitvallen. Young Professionals jonger dan 30 jaar betalen de helft.

…read more

Source: Logeion

    

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *


*

Vous pouvez utiliser ces balises et attributs HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>