Wil jij een actieve rol hebben in de vereniging?

Gezocht-Vacature-705x220.jpg

Vanwege de groei en onze grote ambities voor 2019, is Logeion op zoek naar leden die zich actief willen inzetten voor de vereniging. Wil jij bijvoorbeeld bijdragen aan hét grootste communicatiecongres van Nederland? Voor C-DAY19 zijn we op zoek naar een lid voor de congrescommissie. Of ben jij helemaal thuis in het vakgebied Corporate communicatie of Publieke communicatie? Deze vakgroepen zijn op zoek naar leden die hun kennis en expertises in willen zetten voor de vereniging. Tenslotte doen we nog oproep naar creatief schrijftalent voor de redactie van vakblad C! Meer weten over een van deze rollen? Lees snel verder.

Congrescommissie C-DAY zoekt nieuwe leden
Van het vak, voor het vak: dat is C-DAY van Logeion! Dit jaar bezochten meer dan 700 communicatieprofessionals het jaarlijkse Logeion-congres. C-DAY groeit en blijft zich vernieuwen. Daarom zoeken we nieuwe leden voor de congrescommissie. De congrescommissie is een goed geoliede machine die met veel plezier invulling geeft aan het congres. Dit doen we samen met het programmabureau van Logeion en een extern evenementenbureau. En misschien wel met jou?

Wat doe je als lid van de C-DAY Congrescommissie?

  • invulling geven aan het inhoudelijke programma (bepalen onderwerpen en sprekers);
  • benaderen, vastleggen, briefen en begeleiden van sprekers;
  • opstellen en (mede)uitvoeren van de strategie voor werving deelnemers
  • redactioneel bijdragen aan interviews met sprekers;
  • elke zes weken ‘s avonds overleg in Den Haag op het Logeion-bureau.

Wat vragen we van jou?

  • veel ervaring in het communicatievak;
  • een groot netwerk met potentiële sprekers;
  • kennis van ontwikkelingen en trends in het vak;
  • congrescommissielid ben je niet voor even: je ‘tekent’ voor tenminste 2 jaar;
  • enkele uren per week (flexibel) beschikbaar, vooral in de avond.

Gezien de huidige samenstelling en ambities van C-DAY nodigen we expliciet vakgenoten uit die werkzaam zijn in het bedrijfsleven. Heb jij frisse ideeën, goede contacten en communicatiekracht? En kun jij tenminste twee jaar actief zijn in een vrijwilligersfunctie in de congrescommissie? Stuur dan een mail met korte motivatie naar info@logeion.nl en wji nemen zo snel mogelijk contact met je op!

(Online) redactie/vakblad C is op zoek naar creatieve (schrijf)talenten
Heb jij een vlotte pen en wil je (opiniërende) artikelen of blogs schrijven voor het vakblad C en/of de website die gericht zijn op vakinhoudelijke informatie? Wie we zoeken: iemand met een vlotte pen en een grote interesse in de ontwikkelingen van het vak heeft. Iemand die graag wil schrijven om zo de kennis van vakgenoten op te vijzelen, maar uiteraard ook zijn eigen kennis en netwerk wil uitbreiden. Je kunt ook online content schrijven en/of mee werken aan een podcast die we in de toekomst willen maken. Vind jij het leuk om naast je huidige werk een x aantal uur tijd vrij te maken om aan de slag te gaan met alle nieuwe ideeën? Weet jij als een echte netwerker wie een interessant verhaal te vertellen heeft en je vind het leuk om dit idee op poten te zetten en verder uit te werken? Word dan lid van de redactie van vakblad C en (online) redactie!

Je vergadert vier keer per jaar en schrijft in principe ook vier …read more

Source: Logeion

    

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *


*

Vous pouvez utiliser ces balises et attributs HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>