De Logeion-nieuwjaarsborrel: succesvolle aftrap van het jaar

nieuwjaarsborrel705x220.gif

Gisterenmiddag liep COMM (Museum voor Communicatie) in Den Haag vol met ruim 170 leden en vrienden van Logeion voor de nieuwjaarsborrel. Een gezellige en leuke aftrap van het jaar waar Saskia Paulissen iedereen prikkelde en inzichten gaf in de verschillen van ‘seksen op de werkvloer’.

Met veel herkenbare situatieschetsen en humor legde Saskia uit wat de verschillen zijn tussen het mannelijk en vrouwelijk brein én waarom deze verschillen vaak zorgen tot verwarring in de communicatie. “Een tip voor het vrouwelijk brein? Communiceer met heldere signalen! Subtiele signalen komen niet aan bij het mannelijk brein. Een tip voor de mannen: vrouwen willen gehoord en begrepen worden. Laat zien dat je luistert; knik met je hoofd en maak geluid tussendoor (“uhu”)”, aldus Paulissen. André Manning kijkt met een goed gevoel terug op de bijeenkomst: “Een zaal die helemaal vol was, een leuke spreker en een geweldige sfeer. De nieuwjaarsborrel was een groot succes en is inmiddels een mooie traditie aan het worden om het Logeion-jaar mee te beginnen.”
Bekijk alle foto’s op onze Facebookpagina.

…read more

Source: Logeion

    

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *


*

Vous pouvez utiliser ces balises et attributs HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>