André Manning: ‘Focus, ogen open en kansen pakken’

Oog 705x220.jpg

In de eerste editie van dit jaar van VM, het magazine van De Nederlandse Associatie (DNA) over verenigingsmanagement, dat in maart uitkomt, staat een interview met André Manning. « Toen André Manning in maart 2017 directeur van Logeion werd, was de opdracht van het bestuur om de vereniging in ‘de volgende versnelling te krijgen’. Ze wilden een groei van het aantal leden en versterking van de drie pijlers positionering, programmering en professionalisering. »

Het bestuur vroeg hem ook nadrukkelijk te kijken waar verenigingen in de omringende landen mee bezig zijn. « We vinden het belangrijk om de leden ook die internationale dimensie van het vak te bieden, zonder dat ze daar zelf naar op zoek moeten. Dat is ook een taak van een vereniging », zegt Manning, die vóór Logeion in verschillende leidinggevende communicatiefuncties werkte bij Philips, Booking.com en Amcor. « Het verbreedt je blik. Het communicatievak ontwikkelt zich zo snel, in Nederland en daarbuiten. In de VS en het VK pakken ze bijvoorbeeld interne communicatie in organisaties, digitale communicatie en marketing anders aan dan hier. »

Lees hier het volledige interview van VM, waarin André verder vertelt over groei, (internationale) samenwerkingen, enthousiaste Logeion-leden.

…read more

Source: Logeion

    

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *


*

Vous pouvez utiliser ces balises et attributs HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>