Deborah Nas op C-day19: innovate or die!

Deborah-Nas_zw705x220.png

Het programma van C-day19 vult zich en de tweede spreker voor op het hoofdpodium die we bekendmaken is Deborah Nas. Ze is hoogleraar Strategic Design for Technology-based Innovation aan de Technische Universiteit Delft. Waarom je als communicatieprofessional haar verhaal wilt horen? We leven in dynamische tijden: technologieën veranderen de wereld ingrijpend. Innovaties die ons verrassen, verblijden, maar ook beangstigen. Deborah helpt ons innovatie te omarmen en begrijpen. Hoe ga jij om met nieuwe technologische ontwikkelingen, welke rol gaan deze spelen in ons vak én hoe raken deze de Logeion-trends? Ontdek het tijdens C-day19 op 20 juni in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein. Koop nu nog snel een voordelig Early Bird-ticket, want deze zijn al voor 95% verkocht!

Naast Deborah Nas staat ook Patrick Stal, hoofd Marketing van Uber voor Europa, Afrika en het Midden-Oosten op het hoofdpodium. De dagvoorzitter is, net als vorige editie, Frénk van der Linden. Naast deze sprekers staan ook de finalisten van Communicatieverkiezingen op het podium, zij pitchen hun case en het publiek mag stemmen op hun favoriet! In het middagprogramma biedt C-day19 haar bezoekers keuze uit 30 fasterclasses: topmasterclasses van één uur. Benieuwd welke onderwerpen hier aan bod komen? Houd onze website en social mediakanalen in de gaten voor de laatste updates van het programma!

…read more

Source: Logeion

    

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *


*

Vous pouvez utiliser ces balises et attributs HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>