Wat moet je als interne communicatieprofessional wel en niet met Office 365?

Evolve office 365 705x220.jpg

In Nederland zie je een sterke opkomst van Office 365: het alles-in-één-pakket van Microsoft dat gepositioneerd wordt als complete digitale werkplek. Maar wat is de impact van Office 365 nu op interne communicatie? Waarom is het belangrijk dat jij als communicatieadviseur betrokken bent bij de implementatie? En als je wordt betrokken welke mogelijkheden zijn er en welke kies je?

Evolve, specialist op het gebied van (sociaal) intranet en digitale werkplek, helpt je met deze vragen in de volgende twee artikelen.

Het eerste artikel ‘Waarom IC aan tafel moet bij de implementatie van Office 365′ gaat over de impact van deze IT-implementatie op interne communicatie. Hierdoor begrijp je beter waarom je als (interne) communicatieprofessional ervoor moet zorgen dat je tijdig in het proces wordt betrokken. Ook worden er tips gegeven voor Office 365-implementatie zonder gedoe.

Als je dan als communicatieprofessional eenmaal aan tafel zit – waarvoor hulde – en er wordt overwogen om (ook) een nieuw intranet te ontwikkelen, wat adviseer je dan? Bouw je in Office 365 of zijn er andere opties? En welke voor- en nadelen hebben deze opties? In het artikel ‘Office 365 vs. het sociaal intranet: wat zijn de mogelijkheden?’ worden de verschillende mogelijkheden voor je uiteen gezet.

…read more

Source: Logeion

    

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *


*

Vous pouvez utiliser ces balises et attributs HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>