Zend je publieke communicatieproject in voor de Galjaardprijs 2019

Winnaar-Galjaardprijs-Elfwegentocht-705x220.jpg

Ieder jaar wordt de Galjaardprijs uitgereikt aan het beste communicatieproject in het publieke domein van dat jaar. Vorig jaar ging het project ‘Elfwegentocht’ van Stichting FossylFrij Fryslân er met de prijs vandoor. We zijn op zoek naar de opvolger! Ken jij een inspirerend, innovatief en effectief communicatieproject in het publieke domein of over een maatschappelijk onderwerp?Vanaf vandaag kun je weer projecten inzenden voor de Galjaardprijs 2019!

We zijn op zoek naar projecten, acties en campagnes die vakgenoten inspireren, vernieuwend zijn en resultaat opleveren. Heb jij meegewerkt aan zo’n project bij de (semi)overheid, in de zorg of het onderwijs?

Alle inzendingen worden eerst door de regiojury’s en Galjaard-commissie beoordeeld, uit hun oordeel komt een lijst met nominaties die wordt voorgelegd aan de vakjury. De jury kiest uit de nominaties maximaal vijf finalisten. Zij krijgen vervolgens een podium op het nationale praktijkcongres voor publieke communicatie, dat 31 oktober 2019 in Bussum plaatsvindt. Alle inzendingen worden beoordeeld op basis van de drie Galjaard-criteria: innovatief, impactvol en inspirerend voor vakgenoten. Meer informatie over de prijs vind je op www.galjaardprijs.nl. Schrijf jouw project (of die van je collega’s) direct in via het inschrijfformulier. Het inzenden van een project kan tot en met 1 juli 2019.

…read more

Source: Logeion

    

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *


*

Vous pouvez utiliser ces balises et attributs HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>