De eerste high-five gaat naar…

Heb jij onze high-five campagne al gezien? De high-five wordt tot aan C-day19 iedere week doorgegeven aan een inspirerend vakgenoot. Elke dinsdag plaatsen we een nieuwe video. Ben je benieuwd wie de eerste high-five aftrapt?

Met nog zeven weken te gaan, komt 20 juni steeds dichterbij. En wat wordt weer een ontzettend mooi congres waar fantastische sprekers zijn, met boeiende onderwerpen over de laatste trends en ontwikkelingen uit het communicatievak. Maar ook verder breder dan het communicatievak, want hoe zetten we AI in? En data? De eigenaarschap van de omgevingswet ligt ook steeds meer bij de communicatieadviseur. Je hoort het allemaal tijdens C-day19.

En dit is een speciaal jaar, want C-day bestaat vijf jaar en dat vieren we op 20 juni in Nieuwegein! We grijpen de kans dan ook met beide handen aan om groots uit te pakken. Sinds gisteren is de high-five camapgne gestart. Iedere week tot aan C-day19 wordt er een nieuwe high-five uitgedeeld. Oscar van Elferen, voorzitter van Young Logeion, trapte af met de eerste high-five. Benieuwd naar de video en wie een high-five ontvangt van Oscar? Bekijk hieronder de video.

Wie is voor jou een inspirerend vakgenoot die jij een high-five zou willen geven? Laat het ons in de comments op social media weten en maak kans om live op C-day19 jouw high-five door te geven. O, ja en vergeet niet om Logeion ook te volgen op social media.

C-day is met meer dan 700 communicatieprofessionals uitgegroeid tot het grootste eendaagse vakcongres van Europa. Vanuit Logeion wordt er door een enorme groep vrijwilligers en partners gewerkt aan het maken van een onvergetelijk programma. Mede dankzij hen wordt C-day19 hét congres waar je bij wilt zijn! Staat 20 juni al in jouw agenda? Meer informatie en tickets vind je op C-day.nl.

…read more

Source: Logeion

    

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *


*

Vous pouvez utiliser ces balises et attributs HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>