Logeion en OnlyHuman gaan nauwer samenwerken

Logeion Only Human samenwerking 705x220.jpg

Een paar weken geleden hebben OnlyHuman en Logeion de banden flink aangehaald en afgesproken om veel nauwer met elkaar samen te gaan werken. Een eerste voorbeeld daarvan was het CommunicatieCollege van Reint Jan Renes over gedragsbeïnvloeding in het Muntgebouw in Utrecht. Voorafgaand aan het Logeion-college was Reint Jan de spreker op een speciale PowerLunch voor relaties van OnlyHuman.

« Het communicatievak is enorm in ontwikkeling en voor Logeion is het cruciaal om met partners uit ons vakgebied samen te werken », aldus André Manning, directeur van Logeion. « OnlyHuman is specialist op het gebied van arbeidsbemiddeling voor communicatie- en marketingprofessionals en zij weten natuurlijk bijzonder goed wat er gaande is in ons vak en wat toekomstige behoeftes zijn. Voor onze vereniging is het belangrijk om OnlyHuman als partner te hebben die deze inzichten met ons kan delen om op die manier het vakgebied te blijven ontwikkelen. » Martin Staats, directeur van OnlyHuman vult aan: « Wij zijn continu bezig met de groei en ontwikkeling van het communicatievakgebied. Om onze professionals up-to-date te houden en waarde toe te voegen bij onze opdrachtgevers. Hier past een intensievere samenwerking met de beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals natuurlijk bij. Wij gaan dan ook gezamenlijk inhoudelijke bijeenkomsten organiseren en wij steunen C-Day en het Praktijkcongres voor Publieke Communicatie. »

…read more

Source: Logeion

    

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *


*

Vous pouvez utiliser ces balises et attributs HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>