Drie finalisten voor de Verkiezing van het CommunicatieTalent 2019 bekend

Finalisten-talent19_705x220.png

Drie jonge communicatieprofessionals hebben de finale bereikt van de Verkiezing van het CommunicatieTalent van 2019, die Logeion organiseert. Marlon van den Besselaar (Bex*communicatie), Stefan Meershoek (PGGM) en Robina Weermeijer (Boehringer Ingelheim) gaan op 20 juni de strijd met elkaar aan op C-day19, het vakcongres voor communicatieprofessionals, voor de titel. “De drie finalisten zijn verschillend, maar dat maakt ons vak zo mooi en de finaledag op C-day19 nog spannender!”, aldus Paulien Trommelen namens de selectiecommissie.

De selectiecommissie van Logeion stelde vanuit de ingezonden tips en voordrachten deze Longlist van acht talenten op. Deze talenten hebben zichzelf twee weken geleden gepresenteerd tijdens een selectiedag bij Yacht. Hier werden de kandidaten beoordeeld door de selectiecommissie en een recruiter van Yacht. Paulien Trommelen, lid van de selectiecommissie en finalist voor deze titel in 2018: “Wij hebben acht toptalenten zien schitteren tijdens deze pitchronde. Een goede voorbereiding is het halve werk en dat zag je! Ik was blij verrast over het niveau. Allemaal hebben ze een mooie bijdrage geleverd aan het communicatievak én we gaan nog zeker van ze horen.”

De selectiecommissie heeft na een stevig overleg een top drie vastgesteld en heeft dit advies met toelichting naar de jury gestuurd. Juryvoorzitter Noud Bex, werkzaam bij Bex*communicatie, heeft zich teruggetrokken uit het beoordelingsproces van de talenten sinds zijn collega Marlon in de race is voor de titel. Want hij wil het proces op geen enkele manier beïnvloeden. De andere juryleden waren onder de indruk van de top drie en heeft besloten deze drie kandidaten aan te merken als finalist voor de prijs.

De drie talenten
“Ik voel mij ontzettend trots en vereerd dat ik genomineerd ben. Dat de selectiecommissie en vakjury hebben besloten om mij te benoemen tot een van de drie finalisten voelt als een enorme erkenning voor mij en mijn functie als creatief adviseur bij Bex*communicatie!”, zegt Marlon. In opdracht voor DSM Nederland ontwikkelde Marlon met haar team in 2018 de campagne rondom duurzame inzetbaarheid: ‘Ruimte voor jou’.

Ook Stefan, marketing- en communicatieadviseur bij PGGM, reageerde enthousiast op het nieuws: “Wat een ongelofelijke eer om door communicatiecollega’s met deze verkiezing erkend te worden.” Stefan is vanuit PGGM adviseur voor één van de grootste pensioenfondsen ter wereld: het Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Voor deze organisatie bedacht en creëerde hij vorig jaar de miniserie ‘ZorgisZó’, waarin medewerkers uit Zorg en Welzijn uitdagingen aangaan binnen een andere beroepsgroep in de sector.

Robina, Communications Manager bij Boehringer Ingelheim, kijkt uit naar C-day19: “Wat te gek dat ik genomineerd ben! Het is natuurlijk een teamprestatie, maar het is leuk als je waardering krijgt voor wat je doet. Ik kijk er naar uit om ons mooie project voor zo’n grote groep vakgenoten toe te mogen lichten.” Ze maakte vorig jaar een folder om de zeldzame longziekte Longfibrose onder de aandacht te brengen. De folder bevatte een strookje klittenband aan de binnenkant, dat het geluid dat je in de longen van een Longfibrose-patiënt hoort nabootst.

De ontknoping op C-day19
De talenten worden uitgedaagd om een vlog te maken en deze te presenteren op C-day19, …read more

Source: Logeion

    

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *


*

Vous pouvez utiliser ces balises et attributs HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>