Je hebt nog maar 2,5 week de tijd om jouw project in te zenden voor de Galjaardprijs 2019!

Galjaard-winnaars2018_705x220.png

Ken jij een inspirerend, innovatief en effectief communicatieproject in het publieke domein of over een maatschappelijk onderwerp? Wij zijn nog steeds op zoek naar projecten, acties en campagnes die vakgenoten inspireren, vernieuwend zijn en resultaat opleveren. Heb jij meegewerkt aan zo’n project bij de overheid, in de zorg of het onderwijs? Zend dat dan in en maak kans op de prijs! Je hebt nog tot en met 1 juli om in te zenden via www.galjaardprijs.nl.

Vorig jaar ging het project ‘Elfwegentocht’ van Stichting Fossylfrij Fryslân er met de prijs vandoor. Zij waren er op een bijzondere manier in geslaagd om in korte tijd velen te mobiliseren om zich twee weken fossielvrij te verplaatsen. De vakjury was erg onder de indruk van de beweging die tot stand was gekomen en die ook vandaag de dag nog steeds doorgaat. Naast de Galjaardprijs, waarin de winnaar door de vakjury wordt gekozen, wordt ook de publieksprijs uitgereikt, die door het publiek wordt gekozen. Het project ‘Mag ik bij jou wonen?’ van Oosterbreedte, in opdracht van jeugdzorgorganisatie Jarabee, won vorig jaar deze prijs met 44 procent van de stemmen. Een korte terugblik op de Galjaarddag 2018 en de prijswinnaars bekijk je hier.

Wil jij kans maken op een van de twee prijzen? Zorg dan dat je voor 1 juli jouw project inzendt! De winnaar wordt bekendgemaakt op 31 oktober 2019 tijdens het Nationaal Congres Publieke Communicatie. Ga voor meer informatie en het inzenden van jouw project naar www.galjaardprijs.nl.

…read more

Source: Logeion

    

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *


*

Vous pouvez utiliser ces balises et attributs HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>