Tweede digitale magazine: Bemachtig jij een van de laatste kaartjes voor C-day19?

Koffie drinken met Japke-d Bouma, als gastredacteur ‘behind the scenes’ meekijken op C-day19 of laat jij een nieuwe nieuwe profielfoto van jezelf maken? Dit zijn een aantal prijzen waar jij kans op maakt! Magazine on the Spot maakte al een keer eerder voor Logeion een digitale magazine. En nu is het tijd voor de tweede editie waarin jij onder andere kunt lezen waarom jij C-day19 niet mag missen!

Je leest leuke feitjes over C-day, het gaat in dit magazine over de toekomst en al het andere…lees het vooral. Klik op de afbeelding om dit digitale magazine te lezen.

Benieuwd naar de eerste digitale teaser? Die kun je ook via deze link lezen.

Het aftellen is begonnen. Nog een week te gaan en dan vindt C-day19 voor de vijfde keer plaats. Inmiddels is C-day uitgegroeid tot het grootste Europese communicatiecongres waar jij voorbereid wordt op de toekomst, want ben jij al future proof? De kaartverkoop gaat hard, maar liefst 83% van de tickets is uitverkocht dus pak jij één van die laatste kaartjes?

…read more

Source: Logeion

    

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *


*

Vous pouvez utiliser ces balises et attributs HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>